Estètica Venècia creu indispensable que abans de l'aplicació d'un cosmètic o la preescripció d'un producte s'ha de realitzar un estudi de la pell. Per fer un bon diagnòstic s'ha de tenir en compte una serie de factors, per això ha elaborat un protocol, per poder determinar quin és el biotip (tipologia de pell) de cada persona. En aquest estudi es valoren una serie de factors: 
Factors interns: poden ser emocionals, hormonals, genètics, disfuncions orgàniques i fisiològiques, sensibilitat o alergies. 
Factors externs: poden ser medioambientals, cosmètics inadequats o aplicació de components tòxics i agresius per la pell com poden ser perfums i colorants. 
A nivell tècnic s'avalua la textura de la pell, la lluminositat, el grau d'humitat, el grau de lípids, la melanina i la queratina. 
Un cop reunida tota la informació es passa a valorar el tractament idoni per equilibrar l'estat d'alteració, així com el tipus de cosmètics més adequats, tenint en compte la textura i la composició de cada producte. 
Després de més de 25 anys d'experiència podem assegurar que més del 80% dels desequilibris que se'ns presenten són provocats per l'aplicació de cosmètics inadequats

(foto d'una pell vista amb la llum de Wood)

Per això, treballem amb una gamma de productes específics elaborats amb la finalitat de tractar la pell amb el respecte que es mereix, lliures de perfums, colorants i qualsevol ingredient irritant o alergènic.

Gràcies a la nostra experiència hem aconseguit perfeccionar i depurar la tècnica, per a això hem seleccionat els millors ingredients, més adequats i naturals existents en el mercat que ens aporten l'equilibri, promovent canvis importants tant en textura, lluminositat, tonicitat i turgència, aconseguint grans resultats en els nostres tractaments tan necessaris per a cada persona.

Trastorns de la pell

 Dermatitis Seborreica:
La dermatitis seborreica normalment fa que la pell es vegi una mica greixosa i/o escates o descamada. Es desconeix la causa, però s'associa amb trastorns neurològics.

Dermatitis Atòpica:

És el més comú dels èczemes, és el resultat d'una reacció al·lèrgica, causa molta picor i la pell s'enrogeix i s'inflama. Apareix en tot tipus d'edat, fins i tot en els nadons, per això hem d'utilitzar productes especialitzats lliures de components tòxics i irritants, com el perfum i colorant i que no alterin el PH de la pell.
Alteracions produïdes per reaccions adverses als medicaments:
La pell és l'òrgan més freqüentment afectat per les reaccions adverses als medicaments, però, només un petit percentatge de les reaccions cutànies suposa un risc vital o condueix a seqüeles importants.
Ròsacea:
És una freqüent erupció pustulosa que cursa amb rubor i telangiectasies que adopten una distribució en forma d'ales de papallona a la cara i pot afectar a adults, especialment entre els 40 y els 70 anys d'edat. En els casos més greus pot degenerar en Rinofima (nas bulbosa, greix i hipertròfica)
XEROSI
La Xerosi cutània causa un doble problema a moltes persones de totes les edats, d'una banda produeix un efecte estètic visual i tàctil desagradable i de l'altra origina pruïja, (picor) que pot arribar a ser molt intens.
NADONS

Com que la capa còrnia del nadó és molt fràgil i sensible, ha de ser tractada amb productes no irritants ni tòxics.
PSORIASIS

És una malaltia crònica psicosomàtica i recurrent que es caracteritza per l'aparició de plaques eritematoses i descamatives ben delimitades, les plaques són en general localitzades i apareixen només en certes àrees específiques del cos, típicament les plaques s'observen amb major freqüència en els colzes, els genolls i el cuir cabellut
ACNÉ

L'acné vulgar és una enfermetat cutànea que afecta amb freqüència a adolescents i adults joves. Cursa característicament amb totes les combinacions possibles de lesions, barbs, pústules, quists, cicatrius, en graus variables de gravetat. Les formes quistoses greus es coneixen amb el nom "d' acné globata".

L'acné afecta a la cara i al coll, amb menys freqüència a l'esquena, al tórax i als braços. Altres localitzacions menys probables són el cuir cabellut, les natges i les cuixes.

S'inicia entre els 8 i 12 anys d'edat, o més tard, i dura amb noves erupcions, mesos o anys. En la majoria dels casos la seva intensitat decreix a partir dels 20 anys d'edat, però poden tenir lloc diferents brots durant els anys. Acostuma ha aparèixer més aviat i a ser més perllongat en les dones. Les cicatrius residuals varien segons la gravetat del cas, la susceptibilitat individual i la resposta al tractament.
EMBARÀS

Durant l'embaràs es produeixen canvis fisiològics importants a causa de les alteracions hormonals, és el període de prova per excel·lència de la seva elasticitat, per això apliquem els principis actius adequats de la més alta qualitat a una major concentració amb l'objectiu de mantenir la pell nodrida i aconseguim reforçar les malles elàstiques perquè siguin més resistents i donin flexibilitat, aconseguint evitar l'aparició de les inestètiques i irreversibles estries.
POSTPART

Està indicat per a accelerar la normalització dels canvis corporals que ha patit el cos durant l'embaràs, a més de prevenir possibles complicacions que puguin sorgir després del part, com són els problemes circulatoris, estries, reforçar la musculatura abdominal i lumbar.
ADOLESCÈNCIA

Entre els 12 i 20 anys d'edat, els canvis hormonals provoquen una sèrie d'alteracions en la pell: major secreció sebàcia, desordres en els fol.licles pilosebacis, més producció de sèu, porus dilatats, barbs, arribant a desencadenar el tan inestètics i terrible acné. Per això vam crear uns rituals bàsics i agradables per a l'adolescent, per evitar complicacions amb ajustos necessaris en funció als canvis que es vagin presentant amb l'edat.
MENOPAUSA

Els canvis que succeeixen durant la menopausa, com el hipoestrogenísme, se sumen als que comporta el fotoenvelliment i l'envelliment cronològic, ocasionant profundes alteracions en la pell, podríem anomenar com les més rellevants, la disminució del gruix de l'epidermis i de la dermis, la causa d'aquesta última s'atribueix a la disminució del col·lagen i altres fibres elàstiques que s'alteren i disminueixen els glicosaminoglicans que contribueixen a la retenció de l'aigua a la pell. També es produeixen canvis del greix, avui en dia se sap que la lipoestructura s'altera juntament amb la transformació de les estructures òssies

REACCIONS CUTÀNIES PRODUÏDES PER LA RADIOTERÀPIA

Durant els tractaments radioteràpics poden presentar reaccions cutànies localitzades a l'àrea irradiada. Els canvis de la pell poden presentar-se a partir de la segona setmana de tractament. La progressió habitual és eritema amb pruïja i lleuger edema, descamació seca amb edema moderat i descamació humida, edema amb fòvea.

Les cures durant el tractament seran amb productes adequats lliures de components tòxics i irritants i amb una aportació de nutrients, regeneradors, cicatritzants, antioxidants, antienvelliment, i protectors humectants i hidratants.

REACCIONS CUTÀNIES PRODUÏDES PER LA QUIMIOTERÀPIA

Manifestacions cutànies secundàries a l'administració de quimioteràpia en la reacció epidèrmica tòxica generalitzada apareix un eritema difús que inicialment recorden una cremada solar o una necròlisi epidèrmica tòxica. A diferència de les reaccions mediades immunològicament, s'acompanya de dolor més que de pruïja

FES CLICK AQUÍ PER VEURE ELS NOSTRES RESULTATS

Contacte


Carrer Major 60
17190 Salt

 

Teléfons de contacte:

-Centre: 972236734

-Gemma: 616094763

 

E-mail: esteticavenecia@gmail.com

 

o bé, omplir el nostre formulari a la secció contacte i et respondrem el més aviat possible.

 en redes sociales :